Objekt Špansko-Pavićeva

Špansko je smješteno u zapadnom dijelu grada Zagreba. U neposrednoj blizini projekta su svi važni prateći sadržaji potrebni za stanovanjem kao što su brojne trgovine, osnovna škola, vrtić, tržnica, bus stanice, sve smješteno u 10-tak minuta hodanja od same lokacije projekta.

Građevinska parcela buduće stambene građevine nalazi se u naselju Špansko, na križanju ulica Nikole Pavića i Mikše Pelegrinović, na k.č.br. 2878/1, k.o. Stenjevec, odnosno z.k.br. 325/55 k.o. Vrapče.
Glavni kolni i pješački pristup na parcelu je izravno iz ulice Nikole Pavića.

Samostojeća stambena zgrada smještena je na sjevernom dijelu građevinske čestice. Istočni dio čestice predviđen je za rješenje prometa u mirovanju, sa ukupno 14 parkirališnih mjesta. Kolni pristup garaži sa nivoa -1 sa 21 garažnih parkirnih mjesta, je sa zapadne strane objekta.

Stambena zgrada se sastoji od jedne podzemne etaže, prizemlja i 5 katova. Sadrži sveukupno 35 stambenih jedinica, od čega prizemne stambene jedinice imaju mogućnost prilagodbe osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti. Ulaz u građevinu omogućen je sa sjeverne strane, a opremljen je i dizalom prilagođenim osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.
Unutar podzemne etaže smještena je garaža s 21 garažnih parkirnih mjesta i dio sa 13 spremišta. Prizemlje broji ukupno 5 stambenih jedinica a ostale etaže po 6 stambenih jedinica. Vrste i veličine stanova, stambenih jedinice jesu:
  • Dvosobni 43,00 – 50,00 m2,
  • Trosobni 63,00 – 88,00 m2,
  • Četverosobni 93,00 – 100,00 m2 .
 
Početak radova je ožujak 2017. godine, a završetak travanj 2018.godine.
vrh stranice